Cookies management by TermsFeed Generator
Menu
     

Povedené soustředění šestek 9.-10.3.2024

Jak velí naše VoCečková tradice, tak děláme na podzim a na jaře tři víkendová volejbalové soustředění, a první z těch jarních bylo pro hráče/hráčky žákovského volejbalu. Po základní části postupuje do krajského play-off tým dívek U16 z 2. místa a tým U14 z prvního. Cíl soustředění byl tedy jasný – naladit formu herní i týmovou před finálovým play-off. Holky ještě doplnil tým kluků a skoro 30 dětí zaplnilo tělocvičnu ráz na ráz.

Týmy trénovaly volejbal odděleně a nedílnou součástí soustředění byla i péče o fyzičku dětí pod vedením úžasné Moniky Horákové. V překladu to znamená, že dřely a posilovaly jako koně a pozitivní efekt těchto tréninků se dostavil už ...

více

Okresní turnaj MINIVOLEJBALU

V neděli 3. 3. VoCečko uspořádalo další kolo z řady okresních minivolejbalových turnajů a to v červené a modré kategorii. Odehrál se v tělocvičnách ZŠ Malecí, v dopoledních hodinách bojovalo 14 týmů z 8 oddílů na okrese.  Z Volejbalového centra se účastnily 2 týmy – první mixovaný z oddílů mini-mi v Krčíně a Malecí ...

více
foto

Víkendovky pro MINIVOLEJBAL

Pokračujeme ve volejbalových aktivitách pro děti i ve vzdělávání našich trenérů. Na dva dubnové víkendy (13.-14. a 20.-21.) tak plánujeme soustředění pro děti z 1.stupně ZŠ a moc se těšíme na spoustu her, soutěží i tréninkového makání. Na obou víkendovkách rádi přivítáme i nováčky, pro které budeme mít spec. program.

První soustředění pro MINI (cca 4.-6.třída) bude v Novém Městě na ZŠ Malecí i s přespávačkou ...
druhé organizujeme pro MIMI-MI (1.-3.třída) formou příměšťáčku a poprvé ho realizujeme v Dobrušce na ZŠ Fr.Kupky.

Již nyní je možné se přihlásit ...

více

VoCečko se opět rozrůstá

V počtu registrované mládeže zaujímáme druhé místo v kraji. Je to velká radost, odměna za naši práci, ale i veliká odpovědnost. Velký počet dětí ale neznamená jen velká vítězství a super výkonnost. 2/3 dětí s námi sportují jen na úrovni hobby - prostě proto, že je to baví. Nejezdí na turnaje, nejezdí na soustředění, jen mají radost (snad) z pohybu, který jim zprostředkováváme.

Krom dětí, které se k nám těší, hledáme i kamarády, kteří by se zapojili do našeho úspěšného trenérského týmu.

Zájemci - pište na nabor@volejbal-nm.cz nebo volejte na 603863891.

Přijďte ...

více

Letní Šmoulí příměšťáček

Všem oznamujeme, že i letos o letních prázdninách plánujeme další super všesportovní soustředění se zaměřením na minivolejbal - přihlášování je v plném proudu, pro dotazy případně kontaktujte trenérku.

  • soustředění minivolejbalistů / 26.-30.08.
    pro děti 2014 a mladší, pro současné hráče i nábor nových
    Šmoulí příměšťák plný tréninku, her a soutěží
  • Nové Město nad Metují - sokolovna

⇒  Příměšťák ŠMOULOVÉ - přihláška, stačí kliknout ...

více
Titulka

Letní kemp Harry Potter

Přípravy na velké volejbalové soustředění pro VoCečkové šestky je v plném proudu a tradičně se uskuteční opět ve Dvoře Králové na ZŠ Strž. Tréninkově bude opět zaměřeno na zdokonalení se v herních i individuálních činnostech a v rámci doprovodných táborových aktivitách si všichni užijí i spoustu legrace, soutěžení a her ... letos na téma HARRY POTTER, tak o srandu bude určitě postaráno.

  • týdenní kemp ve Dvoře Králové / 10.-17.08.
    ... pro hráče/čky U14 a U16 v nadcházející sezóně za VoCe
    ... letos s doprovodným tématem Harry Potter

Přihlašování ...

více
Logo

VOLLEYBALL SKILLS CAMP

Organizujeme velké soustředění volejbalových dovedností, které není určené pro začátečníky a jehož základním cílem je zdokonalení HČJ podle nejnovější metodiky ČVS. Zároveň chceme účastníkům vytvořit i prostředí plné všeobecného pohybu, legrace a prostor pro navázání nových přátelství.

Že to není málo? Jasný – ale víme, jak na to … tak si to přijeďte vyzkoušet a neváhejte, kapacita je omezená. Podrobnosti-propozice jsou níže pod fotkami.

Termín:      14.-19. července 2024
Místo:         Dobruška, areál sokolovny
Pro koho:    děvčata i kluky narozené 2009-2012
                   není určeno pro začátečníky

 

 

více

Valná hromada 2024

Avizujeme termín řádné Valné hromady na pátek 16.2.2024 od 19:00 - sejdeme se v konferenčním salónku hotelu Rajská zahrada. Pokud se nesejdeme v sedm v usnášení schopném počtu, vyhlašujeme dle stanov termín Mimořádné valné hromady tradičně taktéž na 16.2., ale od 19:30hod na stejném místě.

Prosíme o registraci vaší účasti i s ohledem na potřebnou velikost zajišťovaných prostor. Je nutné provést registraci !!! - je to velmi jednoduché, stačí KLIK - REGISTRACE ZDE - zabere vám to cca 20s.

PROGRAM:   ....

více
Titulka

Celoklubový VoCečkový turnaj 2023

Evidujeme v klubu již skoro 150 dětí hrajících s námi volejbal a tak jsme se rozhodli navázat na loňskou super akcičku a znovu uspořádat velký sváteční turnaj. Děti i rodiče z jednotlivých našich oddílů byli pozváni, dojedli jsme přinesené zbytky vánočního cukroví a zahráli si volejbal každý podle svých dovedností.

  • Kdy:  28.12. od 14 hodin (cca do 17-18hod)
  • Kde:  tělocvičny na ZŠ Malecí

Více než 50 účastníků rozdělili hlavní organizátor Kuba a šéf-organizátorka Anežka do šesti týmů rodičů, kamarádů i hráčů/ek, které ...

více

Zářijové aktivity 2023

Září bylo napěchované volejbalem až po okraj. Holky začaly turnajem O pohár starosty Náchoda na Hamrech. Zúčastnily se ho obě naše družstva - dívky U14 i U16. Mladší žákyně v prvním turnaji vybojovaly úžasné 2. místo a starší se díky těžšímu losu v základní skupině umístily pod bednou na 5.místě.

Hned další týden organizovala Monika Richterová a spol. tradiční charitativní Běh pro NONU s neuvěřitelným výsledkem vybraných 55tis Kč - viz zde samostatný článek.

Třetí týden měli naši kluci U14 svůj první ...

více

JARNÍ TURNAJ MLÁDEŽE 2023 KVASINY

O čarodějnické neděli 30. 4. jsme se vydali na letošní první venkovní turnaj. Hrálo se na antuce, která byla pro některé děti nová, a z Volejbalového centra dorazil rekordní počet dětí. Účast měly zastoupeny oddíly z Dobrušky, Krčína, Malecí, Provodova a mladších žaček i žáků – celkem 11 týmů.

V oranžovém a červeném se ...

více
Titulka soustředění

Víkendovka pro MINI je za námi

Velké soustředění našich benjamínků (ročníky 2011 a 2012) je úspěšně za námi. Tématem byl „bagr“ a děti odmakaly poctivě (převážně poctivě J) 8 tréninkových hodin, završily je v tělocvičně oblíbeným turnajem a na konci relaxační hoďkou v bazénu. Své zastoupení na soustředění měly oddíly z Dobrušky, Krčína, Malecí a děvčata i kluci z týmů U14.

Neodmyslitelnou součástí byla tradiční „teambuildingová“ ...

více

Minivolejbal v březnu

Březen byl pro minivolejbalisty ve znamení smrště volejbalových turnajů od okresních až po krajské. Hned první víkend se konalo třetí kolo okresních minivolejbalů v Červeném Kostelci – sobota 4.3. žlutá a oranžová kategorie a v neděli 5.3. červená a modrá. Ve stejném duchu proběhlo o 14 dní později další kolo, v sobotu v České Skalici a v neděli ...

více
Pohár

Mladší žákyně - VÍCEMISTRYNĚ KRAJE 2023

Díky tomu, že  holky v základní části vybojovaly třetí příčku, tak postoupily do finálového PLAY-OFF. To se odehrálo 2.4. v hale TJ Slavia a nám se zde podařilo zopakovat super úspěch z loňska - opět jsme na bedně a opět bereme stříbrnou příčku. V žákovské kategorie volejbalu Krajského přeboru jsme tak navázali na minulé úspěchy - v chlapcích máme bronz 2015, zlato 2016 a druhé zlato 2017, dívky mají bronz 2016 a stříbro 2022.

více

VOLEJBALOVÝ JADRAN 2023 - soustředění s rodinkou

Rozjíždíme přípravu a přihlášky na oblíbené červnové volejbalové soustředění na Jadranu. Dá se říci, že kdo dříve přijde, ten dříve mele - tak s přihláškou rozhodně neváhejte.

Naší prioritou jsou zde hráči/hráčky našich šestkových oddíly, které dle zájmu doplní hráči minivolejbalu. Cílem jadranského soustředění není ani tak vlastní volejbalové zdokonalování, jako spíše stmelení kolektivu "po" a ...

více

Okresní turnaj MINIVOLEJBALu v Hronově

ČERVENÁČCI a MODRÁSCI

Po velmi dlouhé pauze 4 měsíců jsme vyrazili v neděli 12.2. do Hronova na další minivolejbalový turnaj, tentokrát další kolo okresní soutěže. V tento den se konaly klání jen červené a modré kategorie. Zastoupení ...

více

Mlžky zůstávají v krajské TOP skupině

V šestém kole mezi nejlepšími týmy kraje v kategorii U14 (mladší žákyně - mlžky) se holky potkaly nejprve s vedoucím Rychnovem. S favoritem jsme odehrály solidní utkání a zvláště ve druhém setu jsme ho hodně potrápily. Za výsledek 0:2 (19:25 a 24:26) se holky rozhodně nemusí moc stydět.

Další utkání jsme nastoupily proti Hronovu, kde ...

více

VoCečko je druhý největší oddíl v kraji

V počtu registrované mládeže zaujímáme druhé místo v kraji. Je to velká radost, odměna za naši práci, ale i veliká odpovědnost. Krom dětí, které se k nám těší, hledáme i kamarády, kteří by se zapojili do našeho úspěšného trenérského týmu.

Zájemci - pište na ptacek@volejbal-nm.cz nebo volejte na 603863891.

Přijďte ...

více

Sněhohrátky 2023 - smolná Apalucha na PERLE

Tradičně na pololetky odjíždíme na naše klubové Sněhohrátky - tentokrát v Orlickém Záhoří na chatě PERLA. Od samého začátku se to ale všechno sypalo - na začátku ledna roztál sníh a změnili jsme to na Blátohrátky. Pak naopak v půli ledna napadlo a do ČR se valila studená fronta. Ale černá smůla se rozhodla nás ...

více
Přehled

Co se na nás valí ?

I letošní jaro bude ve VoCečku našlapané a plné volejbalu. Připravujeme speciální trénink pro oddílové výběry, chystéme další víkendová soustředění na ZŠ Malecí s trenérem z reprezentace a ...

více
Mladší žáci

Žáci i žákyně U14 a U16

Hned od začátku roku se nám to v krajských žákovských turnajích pěkně rozjelo - první víkend odehrály svůj turnaj mladší žákyně U14 v Nové Pace a druhý víkend hrály mladší žáci v Hronově a starší žákyně "doma" v Novém Městě. Za oba víkendy je potřeba naše týmy pochválit za úžasné ...

více
Pozvánka

Novoroční prochajda 2023

Ahoj Vocečkáři a kamarádi,
posíláme vám pozvánku na procházku.

Během svátků dáme dohromady trasu - pokud bude sníh nebo alespoň mrznout, nejspíš se půjde kolem ...

více

Dva turnaje žákyň – Chlumec a Hradec

Naše soustředění na konci října jsme měli zúročit ve druhém kole KHK na turnaji mlžek U14 v Chlumci (12.11.) a stržek U16 v Hradci (13.11.). V prvním kole se před měsícem mlžkám moc nedařilo a tak spadly do druhé skupiny, když nestačily na Hronov, Rychnov ani Slavii HK. Naopak stržky svoji skupiny před měsícem vyhrály a postoupily do TOP skupiny kraje.

Mlžky U14 – 2.kolo KHK: na turnaj jsme s holkami zajeli až do ... 

více

SOUSTŘEDĚNÍ ŠESTEK

O podzimních prázdninách jsme zahájili naše první soustředění v této sezóně. Tentokrát se nejednalo o hráče minivolejbalu, ale o hráče a hráčky U14 a U16. Skoro 30 volejbaluchtivých dětí se tak na 3 dny přesunulo do tělocvičny SPŠElit v Dobrušce, kde pod vedením ...

více

Kluci U14 na KP v Rychnově

Máme za sebou svůj první klučičí šestkový turnaj. Do krajského přeboru jsme naskočili po dlouhých 5ti letech s týmem složených z volejbalových začátečníků i mírně pokročilých chlapců.

Kluci odehráli, co mohli – snažili se, ale hrozně je svazovala vlastní nervozita. Výsledkem bylo, že dle mého neodehráli to, co mají ...

více

Kvalifikace mlžek i stržek

Mlžky a stržky – mladší a starší žákyně – U14 a U16 … odehrály v neděli 18.9. velkou kvalifikaci před novou sezónou. A výsledky jsou více než radostné – mlžky kvalifikaci vyhrály a tak se hned v prvním kole potkají s těmi nejlepšími z Královéhradeckého kraje. Stržky podlehly jen výborně ...

více

Běžíme s VoCečkem pro NONU

Tradiční charitativní Běh pro NONU se uskuteční tentokrát 11.září 2022. Startovat se bude tradičně z krásnéh nádvoří hotelu Rajská zahrada a moc doufáme, že nás počasí nevypeče ani po šesté. ANO - letos to je již 6.ročník, na kterém budete mít opět trasy na výběr podle obtížnosti. Více informací ...

více

Jedním slovem KOUZELNÝ …

KOUZELNÝ  … Tímto slovem bychom mohli shrnout letošní příměstský tábor. Ptáte se proč kouzelný? Protože se nesl v duchu Harryho Pottera a ZŠ Krčín se proměnila na

Školu čar a kouzel v Bradavicích nad Metují

Děti jsme přijímali na Nástupišti 9¾, jedli jsme ve Velké hodovní síni a vše řídili z Ministerstva kouzel. Naši studenti byli moudrým kloboukem ...

více

Finále NÁCHODSKA 2022

První červnový víkend se odehrálo finále žákovské soutěže MIXÁČEK (v sobotu v Broumově) a MINIVOLEJBALU (v neděli u nás v N.Městě).

V broumovském finále odehrály naše žačky, co uměly, ale na celkovém výsledku se díky bodům z celé sezóny se již nic neměnilo. Skončily na úžasné STŘÍBRNÉ pozici, stejně jako v krajské soutěži. Tato sezóna byla pro naše "mlžky" prostě SKVĚLÁ !!!

I v minivolejbalu jsme ...

více

Březnová víkendovka s repre ČR

Máme za sebou další víkendovku 03/2022, která byla tentokrát zcela unikátní. Čtyřicet našich dětí, převážně z 1.stupně okolních základních škol, vedli dva velezkušení trenéři volejbalové reprezentace - Petr a Lenka. Soustředění využila i většina našich VoCečkových trenérů jako praktické školení a vyzkoušeli si role jak hráčů, tak i asistentů u repre.

Celý víkend tak byl díky tomu ...

více

Mladší žákyně - VÍCEMISTRYNĚ KRAJE 2022

Do žákovské kategorie volejbalu Krajského přeboru jsme naskočili znovu po dlouhých 5-ti letech.  Patří nám v chlapcích bronz v roce 2015, zlato 2016 a druhé zlato 2017, dívky hrály pouze 2016 a získaly bronz.

I když se holky nezúčastnily kvalifikace a probojovávaly se tak na stupně vítězů až úplně odspodu, tak po základní části...

více